
1. Cum a început pasiunea ta pentru gătit?
Am început să gătesc din școală primară, la început acasă, pentru prieteni.
2. Care a fost primul tău job în industrie?
Un han rustic, în Germania, jumătatea anului 1990.
3. Spune-mi câteva lucruri care îți plac la profesia de bucătar.
Interacțiunea cu bucătarii si clienții mulțumiți.
4. Care este rolul tău în restaurant?
Lucrez într-o companie de FMCG, produse alimentare pentru piață foodservice, produce soluții gastro pentru piață foodservice, dezvolt rețete și soluții noi pentru diferite tipuri de locații.
5. Descrie bucătăria ta.
O bucătărie profesională utilată cu echipamente de generație nouă
6. De unde îți iei inspirăția pentru gătit?
Călătoresc mult cu job-ul, dar și în vacanțe, mă inspiră fiecare loc, bucătărie în care merg.
7. Care este specialitatea ta și ce o face specială?
Nu am un preparat anume pe care îl pregătesc, îmi plac mai multe preparate, bucătărie asiatică, bucătărie mediteraneeană.
8. Pentru cine îți place să gătești cel mai mult?
Pentru familie, prieteni, colegi.
9. 3 lucruri preferate pe care le faci atunci când NU gătești.
Cycling outdoor și indoor, călătoriile, să citesc.
10. Care este produsul tău preferat Chef Works și de ce?
Tunicile Hartford, sunt foarte comode când gătesc.